Had er echt zin in en ja in deze rare tijd.Had me mooi opgekleed, #jarretels en bruine naad #Rht #kousen.Strak wit kleedje ,vrij kort maar nog stijlvol.

Net een heerlijk cocktail besteld en ja hoor ik voelde het al, blikken die naar me keken.Ook van vrouwen helaas.Mogen #mannen dan niet kijken kijken naar een #stijlvolle dame die netjes afgekleed is stel ik me soms eens de vraag. Ik hou er niet veel rekening mee wat ik kan kunnen hun dames toch ook.

Ik doe er niemand pijn mee hoor. Als ik voel dat ik bekeken word dan ga ik er ook voor om bepaalde dingen subtiel te laten zien onopvallend, net voldoende voor een bepaalde opwinding teweeg te brengen.

De kerels die het echt door hadden gaf ik waar ze volgens mij recht op hadden, zo konden ze mijn wit slipje zien, deels mijn witte jarretelgordel en natuurlijk mijn lange benen gehuld in Rht nylons.

Maar ik wou zelf ook wel genieten van mijn drankje hoor.

Heb ongeveer 2 uurtjes daar gezeten en me echt geamuseerd, toen ik moest gaan #plassen had ik zelfs een kerel achter me , en maakte een complimentje over mijn benen.Vond ik wel fijn te horen zo direct.

Ik vroeg hem of hij hield van mooie lange benen in #nylons en #heels, natuurlijk was het antwoord huh ja heel erg.


Ik zag doorheen zijn broek een flinke bobbel wat er duidelijk op wees dat hij opgewonden was.

Daarna vroeg ik hem of hij op mijn nylons wou klaarkomen ,en weer overtuigend ja. Dames wc deurtje dicht gedaan samen in hokje en en ja na enkele trekbeurten spoot hij zich volledig leeg alles over mijn benen in nylons en deels op mijn hakken en #voetjes.

Hij vond het geweldig, hij heeft alles netjes afgekuist en me heel erg bedankt voor de gelegenheid. Onopvallend ging hij terug zijn gang naar zijn vrouw op het terras.Het was gedurfd vond ik maar top als je spreekt van genieten. In deze rare tijd vond ik het fijn om mee te maken en dit even te delen met jullie. Het ging allemaal zo snel...

Voor mij is dit voor herhaling vatbaar.520 keer bekeken1 reactie
© Dutch Nylons and Heels