Heerlijke ,ontspannende Ero massages

Mijn Massage mogelijkheden zijn veelomvattend.

Ik ben een zeer sensuele stijlvolle dame, een gevestigde waarde in “nylon massage en “erotische “lichaamsmassage “.
Ik ontvang U in mijn privé woning zodat u discreet kan parkeren voor de deur en er geen overtollige kosten gemaakt worden voor een hotel of huurkamer. Dit komt ook de ook de sfeer tijdens se massages ten goede. Ik hou van gezelligheid, warmte, en hou kan je dit beter bieden dan in een huiselijke sfeer. Dit steeds afgekleed in stijlvolle naadkousen in combinatie met hoge hakken en zeer spannende lingerie. Ben een slanke goed verzorgde vrouw met lang koper blond haar, 168 cm lang. Ieder plekje van uw lichaam zal ik onder handen nemen, en u laten genieten met op de achtergrond ontspannende muziek, kaarsjes aan en wierook.

Ik geef relax-en erotische massages.
Bij een erotische massage ontvang ik U in sexy outfit met nylons en high heels, met mijn vakkundige handen. Doe dit met hart en ziel en luister steeds naar uw wensen, alleen zo kan ik ook genieten. Masseer U met warme olie op een onvergetelijke manier met een adembenemend “happy end”!


GEEN INTIEM (de essentie is MASSEREN!).
mijn ervaring in de massage wereld zal u zelf aan de lijve kunnen ondervinden in de gepaste outfits natuurlijk, deze zijn voor mij heel belangrijk bij eender welek massage pakket.
Zonder toestanden en indiscretie van huurkamers, reservaties of wat dan ook, maar in mijn gezellige huiselijke ontspanningsruimte met zijn tweeën.

Voor de mensen die het nog niet weten:


ANTWOORD NIET OP SMS en PRIVÉNUMMERS!
Wederzijds respect en discretie is een must!
Liefhebbers van NYLONS,VOETJES,HIGH HEELS en uitdagende outfits van harte welkom!
respect enTwijfelt U nog?
Mijn levensfilosofie: GENIETEN!

Bij aankomst krijgt u een glaasje bubbels, fris of een kopje koffie.
Ook vrouwen zijn welkom.

Maak uw keuze uit onderstaande mogelijkheden:

  • Massage met anale stimulatie : Laat uw fantasie de vrije loop! Vastgebonden en geblinddoekt ga ik volledig mijn eigen gang bij deze sweet surrender bondage massage.  Streel zweepje en een zachte veer, van alles heb ik in huis om u het naar de zin te maken.(zonder sporen of striemen achter te laten)Aasluitend met een anale stimulatie met mijn voorbind dildo.massage met anale stimulatie.

  • Blind date massage.Ervaar de spanning van de blind date massage! Houdt u de blinddoek op of gaat de blinddoek af? Dat zijn de opties waar de erotische ik u uit laat kiezen

  • Vip Massage: Champagne of cava welkom drankje.Heerlijke ontspannede massage erotisch getint waarbij je zelf inspraak hebt in de dingen die wil beleven tijdens de massage fetisj kledij, handjob,footjob,meermaals klaarkomen, etz...

Gsm :  0499192944