The world Off Fetish and Domination

BDSM And Fetish Couple Sharing Fantasies And Kinky Experiences...

“Als Eleghantie en Dominant gedrag” gerespecteerd en gewaardeerd worden door jou ,lees dan  verder….”

Deze sessies en opleidingen worden altijd gegeven als koppel ,vernedering en fetish/soft Bdsm op top niveau. 

    • Het gehele plaatje van plagen en onderworpen, gebonden zijn, te moeten ondergaan met mooie stijlvolle omkleding.

Als koppel van middelbare leeftijd (50)met een gezonde visie en ervaring in de Fetish en Soft Bdsm erotische wereld.

We bouwen graag een contact op met heren,dames, koppels die nood hebben aan een vast koppel als begeleiding  om alzo te kunnen doorgroeien.

Niveau vinden wij erg belangrijk. Stijlvol, vertrouwen en respect zien wij als sleutelwoorden. En daar hoort uitdagen en teasen op zeer hoog niveau bij.

Onze klanten bestaan uit mensen die meestal een zeer verantwoordelijke job hebben en een uitlaatklep zoeken om zich eens volledig onderdanig op te stellenen over te geven aan een meerdere,geloof ons het zit in in alle kringen van de bevolking van notaris, minister, succes volle zakenman,totp sporters etz.

Exclusiviteit , discretie en correcte aanpak/opleidingen in een stijlvol/discreet kader vinden wij heel belangrijk voor onze klanten.Wij respecteren ieders erotische fetish of Soft bdsm wens of sessie /opleiding .

De diensten/opleidingen/training die aangeboden  en bedreven worden ,worden altijd door ons beide georganiseerd dus als koppel en volledig discreet uitgevoerd in onze privé woning of op vooropgestelde locatieop verzoek van onze klanten.

Erotic/Bdsm/Fetisj wensen samen met een stijlvol koppel beleven, zonder schroom,  angst of onbegrip.

Stijlvol genieten van teasen en pleasen in de meest gewaagde of klasse outfits.Hebben met de tijd een zeer mooie collectie lingerie, kleding, stijlvolle nylonkousen,  jarretels, lak,latex,en hoge hakken/laarzen die u zeker zullen bekoren tijdens ons spel en training.

Omdat wij zelf een bepaalde fetish hebben begrijpen wij volkomen dit spelelment.Onze FETISHES zijn: We laten graag onze voetjes en teentjes likken en masseren,zijn enorm dol op nylons,panties en kousen ,hoge hakken, laarzen en worden dan ook altijd gedragen tijdens een sessie of opleiding door Miss Kyra en Mr. roger .

Zijn exhibitionist ingesteld en worden heel graag aanbeden en gediend.

En er is genoeg te zien en te lezen voor mensen met speciale wensen  in Soft Bdsm  en Fetisj dus kijk lekker even rond. Sessies en Opleidingen