• Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

For your Soft Bdsm Fantasies and Fetishes…

Eleghantie, Fetish enDominant gedrag/overheersing een ongelooflijke combinantie.

Als koppel van middelbare leeftijd (50)met een gezonde visie en ervaring in de Fetish en Soft Bdsm erotische wereld.

We bouwen graag een contact op met heren,dames, koppels die nood hebben aan een vast koppel als begeleiding  om alzo te kunnen doorgroeien.

Niveau vinden wij erg belangrijk. Stijlvol, vertrouwen en respect zien wij als sleutelwoorden. En daar hoort uitdagen en teasen op zeer hoog niveau bij.

Onze klanten bestaan uit mensen die meestal een zeer verantwoordelijke job hebben en een uitlaatklep zoeken om zich eens volledig onderdanig op te stellen en over te geven aan een meerdere,geloof ons het zit in in alle kringen van de bevolking van notaris, minister, succes volle zakenman,top sporters etz.

Exclusiviteit , discretie en correcte aanpak/opleidingen in een stijlvol/discreet kader vinden wij heel belangrijk voor onze klanten.Wij respecteren ieders erotische fetish of Soft bdsm wens of sessie /opleiding .

De diensten/opleidingen/training die aangeboden  en bedreven worden ,worden altijd door ons beide georganiseerd dus als koppel en volledig discreet uitgevoerd in onze privé woning of op vooropgestelde locatie op verzoek van onze klanten.

Erotic/Bdsm/Fetisj wensen samen met een stijlvol koppel beleven, zonder schroom,  angst of onbegrip.

Stijlvol genieten van teasen en pleasen in de meest gewaagde of klasse outfits.Hebben met de tijd een zeer mooie collectie lingerie, kleding, stijlvolle nylonkousen,  jarretels, lak,latex,en hoge hakken/laarzen die u zeker zullen bekoren tijdens ons spel en training.

Omdat wij zelf een bepaalde fetish hebben begrijpen wij volkomen dit spelelment.Onze FETISHES zijn: We laten graag onze voetjes en teentjes likken en masseren,zijn enorm dol op nylons,panties en kousen ,hoge hakken, laarzen en worden dan ook altijd gedragen tijdens een sessie of opleiding door Miss Marianne.

Zijn exhibitionist ingesteld en worden heel graag aanbeden en gediend.

En er is genoeg te zien en te lezen voor mensen met speciale wensen  in de Soft Bdsm ,Fetisj wereld dus kijk lekker even rond. Vernedering

 

Voor wie: Eleghante, stijlvolle, onderdanige ,verzorgde Heren, Dames of Koppels, TV´S en CD´S mensen met klasse en niveau.Vandaar dat wij ook zeer selectief te werk gaan om het kaf van het koren grondig te kunnen scheiden,dit om deze diensten op hoog niveau te kunnen blijven aanbieden aan onze klanten .Meestal zijn onze klanten mensen met een erg grote verantwoordelijkheid of machtspositie en die het echt nodig vinden om alles even uit handen te geven en zich volledig over te leveren in een voorop gesteld en besproken scenario.

Iedere concept /sessie/wens of dienst is anders en word volledig op maat vooraf uitgewerkt ,in overleg met de klant.

Het is ten zeerste aangeraden om geen korte sessies te boeken, wat aangenaam is mag langer blijven duren toch.Daar onze diensten altijd enorm opwindend en sensueel gebracht worden en uit ervaring weten we dat de meeste echt smeken om de sessies te verlengen.

Wij ontvangen in onze privé woning met diverse specialisaties zoals soft SM, Erotisch SM,Opleidingen,Erotische massages, Travestie en Fetisjisme.

Onze diensten gaan door in de avonduren,zon en feestdagen en weekends en enkel op afspraak..Daar wij beide tijdens de week ook hard moeten werken is tijdens de week afspreken bijna niet mogelijk.

Lees de informatie op de site rustig door en als je nog vragen hebt of een afspraak wenst te maken kun je ons altijd even mailen.

Sessies en trainingen: Lees meer

Wat kan en wat niet:  Lees meer

Dutch Fetish and Bdsm.

Bij ons is alles mogelijk op Fetish en Soft bdsm gebied mits dit veilig en hygiënisch kan gebeuren. U kunt een spel spelen van een half uur, drie kwartier, een uur of langer. Liefhebbers van spel in combinatie met opsluiting kunnen ook komen voor een halve dag of voll e dag sessie. Speciale wensen?Mail ons  Voor aanvang van het spel heeft u altijd een gesprek met ons gehad. In dit gesprek bespreken we elkaars wensen voor het spel. Als u onderwerpen aangeeft die u niet wilt hebben of wilt doen, gebeurt dit ook absoluut niet!

We willen dat u na een sessie tevreden naar huis gaat ! Enkel op deze manier halen wij voldoening en het gestelde vertrouwen uit ons werk.

Een kennismaking, liefst op afspraak, met ons is altijd gratis en vrijblijvend.

Groet,

Miss Kyra – Sir Roger

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht

  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
dutch nylons en heels foto en film
© Dutch Nylons and Heels