• Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
29 aug. 2018

Mooie lingerie toch?

10 reacties

Ik hou zelf van zeer stijlvolle lingerie en hoe meer kant hoe liever ik het heb en draag.

Transparante lingerie weet ook mijn persoonlijke voorkeur te smaken.

En jullie?

 

29 aug. 2018

 

 

29 aug. 2018

 

 

 

30 aug. 2018

 

 

30 aug. 2018

 

 

30 aug. 2018

Erg mooi allemaal, maar de eerste foto blijft het beste. In mijn creatieve erotisch brein is het een lingerie feestje van enkele sexy oudere dames waarbij ik, alleen gekleed in een gilet, de dames bedien en help met omkleden.

30 aug. 2018

Je zou ons dus helpen omkleden? En waar gaat je voorkeur naar uit als ik je laat kiezen in mijn garderobe?

 

30 aug. 2018

Het liefst de klassieke jarretels en nylons, push up bh-tje, hakken en als laaste een transparante negliche over uw schouders laten vleiden. Al schik ik mij natuurlijk zeer gedienstig naar wat u mij opdraagt om mee te helpen. ;-)

 

31 aug. 2018

 

 

31 aug. 2018

Is mijn favoriete stijl/dresscode...

31 aug. 2018

Prachtig, het geeft zoveel stijl en het bied visueel zo veel meer dan geheel naakt.

 

Nieuwste posts
  • Kunstenaar Jack Vettriano heeft heel duidelijk ook een lingerie fetish. Ik heb enkele van zijn creaties in mijn slaapkamer hangen. Het mag duidelijk zijn dat het een heerlijke sfeer geeft.
  • Mijn fetish, of erotisch plezier met lingerie, is eigenlijk 2-ledig. 1) Ik zie het graag gedragen door een oudere stijlvolle dame, 2) Ik ben er dan graag zelf exhibitionistish bij. Ik ben dus zeer visueel erotisch ingesteld. Het kijken en bekeken worden in de juiste sfeer en setting. De sensuele dame helpen met omkleden in haar lingerie, haar bedienen met wijn en/of hapjes, of zelfs licht onderdanig haar bevelen opvolgen terwijl ik (half)naakt en stijf ben vindt ik helemaal geweldig. Voor mij geen seks of neuken. Het voorspel, rollenspel, uitdagen is zoveel mooier en opwindender. Het is me tot nu toe nog niet echt gelukt een gelijkdenkde dame of stel te vinden waar ik als huisvriend dergelijke erotische pret mee mag beleven. Hopelijk lukt het via deze geweldige website.