• Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
5 sep. 2018

Erectie Slaaf en Fotografie

2 reacties

Ik zou dolgraag een erectie slaaf voor fotografie bij een stel willen zijn zoals op onderstaande foto's. Of op lingeriefeestjes, of in een rollenspel avond, etc.

 

5 sep. 2018

Kunnen misschien iets voor mekaar betekenen? Eerlijke interesse. xx

5 sep. 2018

Gezien onze gezamelijk voorkeur in kinky rollenspellen met de juiste sfeer en lingerie en waarbij de man zich ten dienste stelt aan de vrouw zou je zeker denken dat wij wel wat voor elkaar kunnen betekenen. Hoe kunnen we makkelijker met elkaar communiceren om elkaar nader te leren kennen en wie weet wat af te spreken? Hier ook echte interesse !!! XXX.

Nieuwste posts
  • “Tijd om uitgelaten te worden!” had ze geroepen. En dan weet Boris de chauffeur wel hoe laat het is. Naakt en stijf stond hij klaar in de garderobe en hielp de Gravin met haar jas voordat hij aan de riem werd gegespt. De Gravin was weer zeer content met zijn paraatheid maar waarschuwde streng ; “Het is al wat frisser geworden dus ik zou maar goed je best doen om stijf te blijven anders weer je wat de straf is”. Boris heeft eigenlijk nooit problemen om een stijve te hebben bij zijn aantrekkelijke werkgeefster. Het was 2 jaar geleden toch ook de keuring van zijn potentie geweest waardoor de Gravin hem in dienst had genomen. "Kom, dan gaan we in het bos kijken of de andere slaafjes ook worden uitgelaten en als ik tevreden met je ben dan gaan we misschien ook nog wel even spelen" zei de Gravin bevelend terwijl ze met een ruk aan de riem Boris mee naar buiten nam.