Hoe werkt het?

Online opdrachten

Maak je keuze uit 8 of 15  online opdrachten.

Wij zullen jou gedurende 4 weken aan Ons onderwerpen en dit op alle gebieden , zodat je ons kunt overtuigen dat je het waard bent om Onze slaaf te worden. Deze sessie word meestal aangeprezen indien je als onderdanige nog bepaalde twijfels hebt en zo online kennismaken met online opdrachten en de uitvoering hiervan.
We zullen je online opdrachten sturen die jij uit moet voeren en waarover je aan Ons moet rapporteren of tonen..

 

Je zult van Ons zijn gedurende de komende 4 weken. Dag en nacht zal je aan Ons denken!

je zult Ons smeken om meer… meer opdrachten, meer aandacht, Onze stem willen horen… Met elke opdracht zal jij meer en meer in Ons web verstrikt raken!

Wees gewaarschuwd: wij zullen jou bezitten, jouw lichaam en geest zullen van Ons zijn!

Hoe werkt dit nu :

Je kunt kiezen voor 8 of 15 opdrachten.

Als je keist voor 8 opdrachten, dan zal jij gedurende 4 weken elke maandag en vrijdag van Mij een nieuwe opdracht ontvangen. jij hebt dan 3 dagen de tijd om deze uit te voeren en aan Mij terug te rapporteren.
Ik zal jou nauwlettend in de gaten houden, mannetje!
De prijs is € 50.

Of je kiest voor 15 opdrachten. Om de dag zal Ik jou een opdracht sturen die jij uiterlijk de volgende dag aan Mij moet terug rapporteren. Hierdoor hou Ik jou gedurende 30 dagen onder Mijn strikte regiem!
Dit kost € 85.

Elk trainingsprogramma komt met een aantal prachtige foto’s van Mij, een geluidsopname en in sommige gevallen ook een video bericht van Mij.
Wellicht zal Ik je aanvullende opdrachten geven, of zal Ik jou oproepen voor een chatgesprek met Mij.

Eens proberen?

je kunt gratis kennismaken met Mij en Mijn opdrachten! Mail me
 

Je kan kennis maken met volgende trainingsprogramma,s

Erotisch:

Mannen zijn zwakkelingen, slapjanussen, en dat komt door die nutteloze pik tussen die benen van jullie.

 

Ik zal jouw seksleven gaan beheersen, jou gek maken van verlangen naar een orgasme… maar zal Ik dat toestaan? Denk jij werkelijk dat je dat hebt verdiend? En zelfs al zou je het verdiend hebben, zal Ik het jou toestaan? Of zal Ik je nog een weekje opgesloten laten zitten, hahaha?

je wilt het zo graag, zo graag een orgasme, eentje maar… je zou er alles voor over hebben, niet waar?

Ik zal je helemaal gek maken van verlangen en zal profiteren van jouw “mannelijke” zwakheid.

Vernedering :

miezerig mannetje…

 

jij betekent niets voor Mij, helemaal niets! Ik zal jou vernederen, over je nutteloze bestaan, dat achterlijk kleine piemeltje van je. Ik zal jou als een insect met Mijn laars verpletteren.

Ik zal je laten kruipen als een worm, laten blaffen als een hond. Ik zal je het vuil van Mijn zolen laten likken.

Ik zal zorgen dat jij je realiseert hoe waardeloos en verachtelijk je bent. je zult je realiseren hoe nutteloos jouw bestaan eigenlijk is. Oooh, heerlijk vind Ik dat, jou zo te vernederen!

Toch zal Ik waken over jouw privacy, dus geen publieke vernedering.

Sissy :

Wordt jij opgewonden van het sensuele gevoel van sexy lingerie, het fantastische gevoel van mooie kousen aan je benen? jezelf op te maken met wat lipstick en misschien ook nagellak?

 

Fantaseer jij erover een mooie vrouw te zijn ?

je bent bij Mij in veilige en kundige handen.
Ik heb erg veel ervaring met travestie en het transformeren van zelfs macho mannen in gehoorzame sissies. Ik zal van jou een prachtige vrouw maken die zich willoos aan Mij overgeeft!

Met Mijn opdrachten zal ik je niet tot grote onkosten aanzetten…, tenzij jij natuurlijk deze gelegenheid wil aangrijpen om mooie dingen voor jezelf te kopen.

Machteloos :

Zo, dus jij wilt graag aan de genade van een strenge Meesteres zijn overgeleverd? je overgeven aan een jonge, knappe maar ook arrogante Dame?

 

Ik zal met jou Mijn “kat en muis”-spel spelen… een oneerlijk spel waarin jij geen enkele kans hebt, nergens heen kunt! je zult volledig aan Mij zijn overgeleverd, helemaal in Mijn macht zijn!

Ik zal maken dat jij je klein en onbelangrijk weet, dat jij je inferioriteit accepteert en jouw behoefte een sterke alfa-Vrouw zoals Ik te dienen!