Bdsm - Nylons - High Boots - Heels

Bijgewerkt: 14 apr 2019

Waarom gaan #nylons, high heels en #highboots zo goed samen met Bdsm?

Wat mij opgevallen is en ik zelf heb mogen ervaren is dat mijn collega dames,meesteressen heel vaak gekleed gaan in zwarte #nylonkousen,kinky/fetish kleding en High boots .

Prachtig om te zien,en straalt een bepaald machtsvertoon uit,wat heel erg gewaardeerd word bij onderdanige mensen.

Als verwente draagster van dit alles kan ik dit enkel maar toejuichen,het is iets wat niet zonder mekaar kan denk ik. Het hoort bij dit wereldje.

Wat ik voel tijdens een prive sessie met een sterk onderdanig iemand is dat de persoon in kwestie erg gehoorzaamt wanneer ik bepaalde wensen kenbaar maak aan mijn object.Het object kijkt namelijk enorm op naar zijn #Meesteres /Miss die erg sexy ,#kinky uitgedost is om hem te bevelen. Het object zouliefst van al heel graag overal aanzitten ,het voelen van de nylonkousen,de hakken op zijn geslachtsdeel of bloot lichaam,het aanbidden, strelen en likken van deze kleding maakt hem zo afhankelijk van zijn Meesteres. Het object wil kost wat kost zijn lusten bedwingen maar de meeste falen in deze opdracht,vandaar dat ik orgasme controle adviseer aan mijn #onderdanige klanten. Het leren, het controleren, het onderdrukken van gevoelens ,het onderdrukken van opwinding zijn voor mij de mooiste en de meest gevraagde sessies die ik met hart en ziel uitvoer....

#Lak, #Leder, #Latex en nylonkousen werken wel degelijk verslavend,hoe verklaar je anders dat mensen terug blijven komen op dit genot terug te beleven.

Als vrouw is het namelijk niet van zelfsprekend dagelijks met zulke fetish kledij naar buiten te komen,mensen kijken nog altijd zeer verontrustend als ze je zien en zelf merk je heel goed die blikken die pijnlijk prikken op je lichaam . Stel me steeds de vraag als ander dames naar me kijken is het nu uit afgunst, jaloezie of onmacht .

Gelukkig zijn mensen die begaan zijn met #BDSM hiermee vertrouwt en is het makkelijeker te praten ivm deze gedachten gang.


Heb altijd mijn eigen wil doorgedreven, ken mijn plaats in deze wereld en ben gewoon gefacineerd door dit alles,dus leven ik mijn leven op mijn manier toch....Dutch Nylons And Heels.

Kyra


Dutch fetish en soft bdsm service

329 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Teasen en pleasen op terrasje...

Had er echt zin in en ja in deze rare tijd.Had me mooi opgekleed, #jarretels en bruine naad #Rht #kousen.Strak wit kleedje ,vrij kort maar nog stijlvol. Net een heerlijk cocktail besteld en ja hoor ik