De eerste keer in mijn nylonwereld of was ik al verslaafd?

Bijgewerkt: 14 apr 2019


Dutch Nylons and heels Kyra

Zoals sommigen van jullie al weten,ben ik van kindsbeen af een zeer grote #liefhebster geweest van mooie #hogehakken en dunne nylonkousen en begon mijn #passie beetje voor beetje te ontdekken ,nieuwschierig als ik was greep ik daarvoor alle middelen die toen voor handen waren. Internet bestond toen niet en moest je het hebben van media figuren, boeken en #fetish magazines en uiteraard keek ook ik naar porno maar dan altijd waarbij de dames mooi afgekleed waren in #lingerie en zeker nylonkousen en hoge hakken droegen.

Naar buiten komen met mijn voorliefde voor dit stukje textiel dit ging onmogelijk toen, je kreeg meteen de stempel als #hoer en #vulgair.


Had me er dan ook bij neergelegd dat ik waarschijnlijk niet alleen kampte met dit probleem als ik rond mij heen keek zag ik dames die ook stockings droegen,goed zichtbare kanten boord onder hun kleding onopvallend toonde.


Ik was gerust gesteld.En wou meer, wou meer vernemen wat ander dames zo fijn vonden bij het dragen en tonen van hun mooie benen in nylons en #hogehakjes. De wereld van internet brak aan en er ging een wereld voor mij open, ik kon mijn ogen niet geloven.Zoveel mensen die met het zelfde gevoel zaten.


En dan kon ik wel 24/24 bezig zijn met op zoek werk,hoe ,wat,waarom iemand zich zo kleed of een bepaalde voorliefde heeft voor nylonkousen en hoge hakken. Vrij snel ging ook ik advertenties zetten om met gelijkgestemde zielen in gesprek te komen of te vernemen hoe deze mensen omgingen met hun #nylonfetish.Want daar was ik al achtergekomen dat men het zo noemde. Dit viel echter een beetje tegen ,iedereen ziet het graag en vooral mannen maar openbaar of op #internet een mening delen dit schrikte heel veel mensen af.

Hier wou ik dus een eind aan maken,wou open en eerlijkk kunnen spreken met mensen die deze passie deelden zonder uitgemaakt te worden als vulgaire vrouw. Zo ben ik dus stil aan beginnen foto,s te maken ,soms zelf soms met een #fotograaf.Vond het boeiend de gemaakte foto,s achteraf terug te kunnen bekijken.


De collectie groeide en groeide en ben er nu best trots op dat ik na zoveel jaren zulk een collectie bezit.

Nu hoor ik je al zeggen draaide dan alles in mijn leven rond die nylonkousen en hoge hakken, neen maar 85% wel.

Kreeg met de #liefde te maken , en leerde mijn vriend kennen die enorm groot meester bleek te zijn in dit wereldje,wow wat wat dit ff boffen.

Veel gesprekken gevoerd,en heel veel foto,s samen gemaakt nu nog altijd wind het ons heel erg op als we samen nylon en high heels #fetishfoto,s maken, Samen met mijn vriend bouwde ik een mooie #Fetisjsite waar mensen met dezelfde gevoelens mij konden contacteren en zo groeide mijn internet succes als nylon fetish #model.Ik wil geen internet #Goddin of #koningin zijn,neen een gewone vrouw die enorm begaan is met dit stukje textiel wat zulk een opwinding teweeg kan brengen.


Ik begrijp dat er ook mensen zijn dit mij vreemd zullen vinden met mijn uitspraken,maar ik ben nu eenmaal wie ik ben.. wil enkel voldoening halen uit mijn fetish door dit kenbaar te maken en te delen zoveel mogelijk.Geobsedeerd door mijn fetish meer dan ooit. Herken je je hierin ook dan heb jij een nylon of high heels fetish en vergeet nooit het is een keline wereld maar een boeiende wereld.

Groetjes

#Kyra

829 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Teasen en pleasen op terrasje...

Had er echt zin in en ja in deze rare tijd.Had me mooi opgekleed, #jarretels en bruine naad #Rht #kousen.Strak wit kleedje ,vrij kort maar nog stijlvol. Net een heerlijk cocktail besteld en ja hoor ik