Fetish en Domination

Graag stel ik mijn vernieuwde site #etish en #Domination voor om jullie nog beter te kunnen informeren met de dingen die me heel erg bezig houden in mijn vrije tijd..

Velen onder jullie weten dat stijlvolle #nylonkousen en hoge #akken niet uit mijn dagelijks leven te bannen zijn. Maar wat jullie misschien nog niet wisten is mijn donkere kantjes van het #Bdsm gebeuren.

Zelf ben ik switch, dus kan zowel de rol van een dominant iemand zijn, maar ook de onderdanige rol die ik naar mijn partner beleef en best intens kan zijn, maar vooral enorm fascinerend ,spannend en opwindend kan zijn, geloof me maar.

Heb dus getracht aan de hand van informatie en rubrieken jullie te laten kennis maken met deze fetish en bdsm facetten.

Beleef dit alles met ons als koppel. Lees meer


Harde sm zal nooit aan mij besteed zijn en wens ik ook totaal niet.

Het is voor mij een vrije keuze en een toevoeging aan mijn manier van leven ,mijn wereldje die door niets en niemand bepaalt werd.Ik heb niemand nodig om hierover te beslissen dit kan ik rustig zelf voor degene die hieraan zouden twijfelen.

Het zou immers nooit werken zulk een relatie.

Geniet ervan zoals ook ik dit ook doe.


537 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Teasen en pleasen op terrasje...

Had er echt zin in en ja in deze rare tijd.Had me mooi opgekleed, #jarretels en bruine naad #Rht #kousen.Strak wit kleedje ,vrij kort maar nog stijlvol. Net een heerlijk cocktail besteld en ja hoor ik