Pantyhose slaaf op bezoek.

Bijgewerkt: 14 apr 2019

Afgelopen avond kreeg ik bezoek van een zeer #onderdanig jong iemand.

Heerlijk netjes verzorgd iemand, had hem gevraagd gekooid zich aan te melden zodra hij aanbelde.

Deed de deur open en de pantyhose #slaaf trad binnen, controleerde meteen of hij gekooid was en ja,hij was wel degelijk gekooid en #aangelijnd aan zijn ballen.

Mocht zich volledig naakt aanbieden aan mij en mijn vriend die ook aanwezig was. Nederig voorover gebogen kwam hij voor mij zitten,en dwong hem mijn #voeten en# high heels uitgebreid te likken en te aanbidden.

Had er zin in gekregen om mijn slaaf ff goed tegebruiken en te vernederen, zijn slavenlichaam met mijn zweepjes bewerken.


Voelde meteen dat de pantyhose slaaf behoorlijk geil werd bij het bewerken van zijn geslachtsdeel en zijn ballen met mijn handjes en #zweepjes.

prachtig te zien kreunen van genot en geen erectie kunnen krijgen.


De slaaf is huiswaards gekeerd ongekooid,had het liever anders gezien maar de persoon in kwestie had een relatie en respecteerde zijn keuze .al verplichte ik hem geen orgasme te krijgen zonder mijn toestemming. De dad nadien heeft d epersson in kwestie me keurig gebeld en gesmeekt om een #orgasme te mogen hebben,wat ik ook toegestaan heb als het maar op mijn foto en vooral op mijn voeten en benen in nylons gebeurde.

Als kerst op de taart besloot ik bij zijn vertrek ook zijn aangezicht vol te #plassen omdat ik

dringend heftig moest plassen.

Van een heerlijke soft #bdsm sessie gesproken,amaai heerlijk.

Kyra

30-01-2019
907 keer bekeken