Voetfetish

Bijgewerkt: 14 apr 2019

Nog nooit kreeg ik zoveel aanvragen voor een heerlijke voetmassage of voor voetaanbidding.Ben enorm verheugd dat er zoveel liefhebbers van blote #voetjes of voetjes in mooie #nylons me reeds contacteerden.

Zelf heb ik altijd enorm veel aandacht besteed aan de verzorging van mijn voetjes, mooi #afgelakteteennagels, draag ook wel eens een #teenring ,enkel juwelen,kortom vind het heel belangrijk om mooi verzorgd voor de dag te komen en dit weten jullie heel erg te waarderen.Waarvoor dank.

Niets iets er aangenamer voor een vrouw om te vernemen dat mijn voetjes verslavend werken en zalig zijn om te likken,strelen of uitgebredi te #masseren,is toch altijd leuk te horen.


Zelf kan ik hier enorm van genieten, het geeft me een goed gevoel en laat dit dan ook maar al te graag ondergaan.Het geeft me voldoening,eerlijk waar.

Meestal zijn mijn klanten zo danig opgewonden dat ze er ook nog eens een ganse lading overheen spuiten,dit vind ik de Max en is de kroon op het werk.

Vind het altijd top als ik iemand kan geven wat hij of zij zo graag wil, ik ben zo kan het ook niet verhelpen.

Heb je ook iets met mooie voetjes,laat me dan eens weten wat jij belangrijk vind,wat jij opwindend vind aan mijn of ander voetjes en wat gaat er in je hoofd om als je vrouwenvoetjes verwend of bekijkt of betast.Ben wel nieuwschierig.

Plaats je mening ook rustig op mijn forum onder de rubriek #Voetfetish: https://www.dutchnylonsandheels.com/forum/voetfetish Kijk er naar uit...

Fijne dag nog en geniet van de voetjes.


Kyra

#dutchnylonsandheels


1,915 keer bekeken