Waarom zo gefacineerd door nylonkousen?

Bijgewerkt: 14 apr 2019

Heel vaak krijg ik de vraag waarom ik zo gek ben van #nylonkousen? Voor mij is dit heel simpel,als je mooie benen hebt wil je deze ook laten zien en dan trek je een mooie huidskleurig #panty aan en dan zijn je benen nog veel #eleganter uit.Gewoon af .


Telkens weer voel ik de blikken die mijn benen af tasten,zowel vrouwen als mannen.Vaak denk ik dan waarom? Jullie kunnen dit ook bereiken al die aandacht, Een leuk /kort mini rokje of kleedje onthuld vaak of je panty,s of #stockings draagt en mannen hebben dit snel door en geloof me vrij dat 85% van de mannen het liefst zou hebben dat hun partner ook #nylon kousen zou dragen en niet enkel tijdens een vrijpartij. Waarom verkoopt men anders zo #mooie #lingerie setjes en #stay ups met Valentijn?Veel mannen gaan dan op zoek om een pittig setje met bijhorende nylonkousen te bemachtigen voor hun partner met een stille hoop of wens dat de partner het vaker zou aantrekken omdat het een bepaalde #opwinding of uitstraling geeft.


Het moeten niet altijd dure nylon kousen zijn, Mijn voorkeur gaat wel uit naar d eiets duurdere van Falke of Wolford.

Falke Brenda is een topper,ze voelen zo lekker glad aan en draag ze dan ook dagelijks naar mijn werk.In de zomer geniet mijn voorkeur #Falke Seidenglatt 15 den

Dutch Nylons and heels

,een zeer mooie #huidskleurige panty waarbij een omstaander bijna niet kan zien of je wel degelijk een panty draagt zo mooi en zo glad,pure elegantie en comfort. Een echte aanrader.....

Mijn nylonfetisj is verslavend voor mij, telkens ben ik op zoek naar de mooiste nylon kousen voor mijn slanke benen. En soms versturen mannen me zeer mooie en vaak dure nylon kousen per post op omdat ze zo kunnen zien op cam of real hoe ik hun persoonlijke verstuurde nylons draag,het is voor zulke mensen dat ik mijn site heb op gericht.


Ook in bed draag ik mijn nylons dagelijks, ik wil op ieder moment het gevoel hebben wat nylon rond je #benen teweeg brengt.

Over een passie voor nylonkousen gesproken, toch.


Kyra


526 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven