• Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Prive Fetish Event

Nylons - High Heels - Feet - Soft Bdsm

Inschrijven kan hier:

Deze Prive aangelegenheid worden georganiseerd om mensen met een voet, high heel en vooral een nylon fetisj  bij elkaar te brengen.
Veel kan en niets moet. Niemand is verplicht om aan activiteiten deel te nemen, en iedereen beleeft deze fetisj op zijn manier zonder hierin gedwongen te worden tot iets.


“Genieten komt op de eerste plaats”. Let op dit is geen swingers party! Al maken we het graag heel gezellig en spannend en aangenaam voor iedereen.

Ben je nu vrouw, koppel of man die zich heel erg graag in nylons en heels kleed, of heb je onderdanige gevoelens of een dominant gedrag ook dan ben je welkom, zonder hiervoor scheef bekeken te worden. Wij respecteren iedereen, zolang het binnen de perken blijft waarvoor deze feesten zijn opgericht. Er word een minimale inbreng gevraagd voor de kosten die er worden gemaakt, zoals huur locatie, drankjes, goedverzorgde hapjes, et cetera.

Om iedereen tevreden te stellen is het belangrijk een juiste verhouding koppels, vrouwen en mannen te aanvaarden,wij houden ons het voorrecht waakzaam toe te kijken bij aanmeldingen voor dit privé event.

Wat kan en niet kan moeten we U niet vertellen als U een echte nylon of heel /footlover(ster) bent.. Onze privé feesten kenmerken zich als zeer gemoedelijke en ongekende goede sfeer, dit willen we zo houden en zullen hier persoonlijk over blijven over waken. Beschikken over een mooie tuin ,yacuzzi en bij mooi weer kan men buiten ook genieten.

Koppelavond: Enkel voor koppels met een nylon, highheels/boots, soft bdsm,v-v, lingerie fetish,uitdagen,teasen en pleasen ,stijlvolle erotiek zonder partnerruil maar vrouw /vrouw met aandacht voor de mannen is er zeker ruimte.

“Heerlijke tease en please evening” in de mooiste sexy outfits, heels, boots, nylons en lingerie.

Wij zorgen voor heerlijke hapjes, glaasje(s) bubbels of drank naar keuze.

Slechts 3 koppels en 2 singel mannen met een nylons /high heels/feet of soft Bdsm zijn toegelaten op deze avonden.Mogelijkheid voor foto en film.Dit is geen swingers aangelegenheid,maar mensen die enorm van klasse dingen houden en uitdagen in de mooiste lingerie,nylons, high heels, boots.

GEIL MET STIJL  in de volksmond genoemd.

Leeftijd: op het beleven van een fetish staat geen leeftijd,maar 18/+ is een vereiste evenals persoonlijke hygiene.

Dutch Nylons and Heels.

dutch Nylons en heels pictures and movies
tac amateur modellen
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon